GEISHA SUSHI WESOłA

Ostatniaopinia


4,5 gwiazdek z 1151 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Geisha Sushi Wesoła. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

5 paź 2022 o 9:57 Dostawa w rozsądnym czasie a jedzenie bardzo smaczne. Tylko...... szok, bo jedzenie już nie było zapakowane w folię i różową wstążkę a jedynie w papierową torbę. To koniec pewnej epoki, tradycji i ważnego rytuału przed rozpoczęciem spożywania sushi
17 wrz 2022 o 19:12 Sushi dobre, ale nie az tak zeby chcialo sie tyle czekac. Czas dostawy to 2h 40min, a mialo trwac 1,5h.
10 wrz 2022 o 20:41 Nigdy nie zawodzicie. Pycha. Dziękuję
27 sie 2022 o 17:21 Super jak zawsze!
10 sie 2022 o 16:48 Pyszne sushi,swieże,sushi z mango pyszne,nie jadlam jeszcze takiego,sushi owocowe ciekawe,mozna spróbować z ciekawości.Jedyny minus to bardzo długa dostawa 90 minut ale od razu po zamówieniu był podany taki czas wiec nie było zaskoczenia.
10 sie 2022 o 15:03 skusiły nas dobre opinie. niestety, czas dostawy grubo ponad 90 min, jedzenie mocno średnie, ryż niezbyt smaczny, ryby i warzywa takie sobie. zamawialiśmy pierwszy raz, raczej więcej nie skorzystamy
31 lip 2022 o 18:06 Kiedyś to była nasza ulubiona restauracja z sushi, ale coraz częściej jakość jedzenia bywa różna - raz lepiej raz gorzej. Niestety dziś było naprawdę słabo - rolki i nigiri z pieczonym łososiem po prostu śmierdziały starą rybą.
26 lip 2022 o 15:14 Sushi pyszne, większe niż się spodziewałam. Krewetki nieziemskie, serdecznie polecam!
23 lip 2022 o 22:41 Sushi za kazdym razem bomba. Ale trzeba czekac. Jednak warto.
20 lip 2022 o 18:07 Grilowany łosoś z warzywami i ryzem bardso dobrze przygotowany. Ryba soczysta, dużo warzyw i sosu ogólnie duża porcja i najwazniejsze smaczne. Polecam!!!
20 lip 2022 o 17:51 Very ok food, especially soups were nice. Sushi mix is maybe a slightly too interesting flavour combination for me.
18 lip 2022 o 8:54 Jak zwykle pysznie :) a przede wszystkim swieżo !